A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Планові  вимкнення електроенергії

Планові вимкнення електроенергії

У зв’язку з плановими роботами 4 грудня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 10:00 по 16:00 – Городниця (В.Стефаника) У зв’язку з плановими роботами 5 грудня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 10:00 по 18:00 – Городенка (М.Гоголя, М.Коперника, Ринкова, Т.Шевченка, В.Винниченка) з 10:00 по 16:00 – Городенка (Рибчука) з 10:00 по 18:00 – Городенка (Зарічанська, Т.Чупринки, Шкільна, В.Івасюка, Голинського, Потоцького, Спартака)

16:00 01.12.2023

Дефібрилятор  для  Росохацької добровільної пожежної

Дефібрилятор для Росохацької добровільної пожежної

В рамках проекту «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні» Городенківська міська рада отримала дефібрилятор "Samaritan PAD 350P + додаткові комплекти акумуляторів + додатковий набір електродів + педіатричний модуль" - 1 шт. як гуманітарну допомогу. Вже невдовзі цей дефібрилятор передадуть до Росохацької добровільної пожежної команди. Solidarity Fund PL in Ukraine «Фонд Mіжнародної Солідарності (Республіка Польща) у партнерстві з BGK - Bank Gospodarstwa Krajowego) – Польським Банком розвитку та завдяки фінансуванню Європейського Союзу закуповує і доставляє гуманітарну допомогу для територіальних громад та органів місцевого самоврядування, які є жертвами російської агресії проти України та/або допомагають внутрішньо переміщеним особам.

15:47 01.12.2023

Вручили відзнаку захиснику

Вручили відзнаку захиснику

Сьогодні на засідання виконавчого комітету міської ради завітав військовослужбовець, сільський голова села Сороки з 1998 по 2010 роки Михайло Перегінчук, який у 2015 році став на захист рідної землі і боронить її до сьогодні і зараз перебуває у короткій відпустці. Напередодні Дня Збройних сил України та Дня місцевого самоврядування міський голова Богдан Кобилянський нагородив нашого мужнього захисника медаллю Івано-Франківської обласної ради «Лицар бойового чину» та подякував за багаторічну відважну оборону нашої країни. Заступник міського голови Тарас Колісник вручив воїнові квадрокоптер Dji Mavic 3T, придбаний коштом міської ради, який стане очима наших воїнів. Михайло Перегінчук є Почесним громадянином нашої громади і зараз боронить нашу державу на передовій біля Куп’янська.

16:57 30.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень