A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Традиційне свято Миколая в Тишківцях

Традиційне свято Миколая в Тишківцях

Сьогодні, вже традиційно, в Тишківцях відзначили День Святого Миколая. Дійство розпочалося біля ротонди Святого Миколая, де відбулася поминальна панахида пам’яті Анатолія Матвієнка, який був засновником чудових традицій, меценатом та видатним будівничим Прикарпаття. Перший заступник міського голови Андрій Цюмпала привітав усіх присутніх та побажав якнайшвидшої Перемоги, злагоди та мирного безхмарного неба. Вже другий рік поспіль у садибі Святого Миколая всі присутні просили у Чудотворця одного – Перемоги та Миру на нашій українській землі.

16:42 06.12.2023

Городенківська громада відзначила День Збройних Сил України

Городенківська громада відзначила День Збройних Сил України

Сьогодні біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці «Всіх Воїнів» відбулися заходи з відзначення Дня Збройних Сил України та Дня Святого Миколая. Після спільної молитви за всіх воїнів, які захищали та захищають нашу державу та всіх тих, які полягли за волю і незалежність нашого народу, присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять про загиблих. Міський голова Богдан Кобилянський та т.в.о начальника I відділу Коломийського РТЦК та СП майор Володимир Романчук вручили воїнам, які боронять нашу країну, медалі Івано-Франківської обласної адміністрації "Лицар бойового духу". За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі та з нагоди Дня Збройних Сил України Подяками міського голови нагороджені військові, які боронять нашу Незалежність у війні з окупантом. Вихованці Центру дитячої та юнацької творчості вручили військовим солодкі гостинці до Дня Святого Миколая. Низько вклоняємося світлій пам`яті полеглих та згадуємо усіх, хто в різні часи національної історії загинув у боротьбі за свободу і незалежність Української держави. Щиро дякуємо нашим захисникам за доблесну службу! Ви - наша гордість! Дякуємо, що захищаєте! Слава Україні! Героям Слава!

13:31 06.12.2023

Гостинці для військових!

Гостинці для військових!

Сьогодні, у День Святого Миколая та Дня Збройних сил України міський голова Богдан Кобилянський на деякий час став помічником Чудотворця та завітав у гості до наших захисників, які лікуються та проходять реабілітацію у Городенківській багатопрофільній лікарні. Богдан Миколайович вручив кожному воїну гостинці та подякував за захист та побажав якнайшвидшого одужання, Перемоги та мирного неба над головою! Дякуємо нашим мужнім захисникам за те, що боронять рідну землю та наш спокій! Дякуємо за можливість жити і працювати.  

11:28 06.12.2023

Вітання міського голови Богдана Кобилянського   із Днем Збройних Сил України!

Вітання міського голови Богдана Кобилянського із Днем Збройних Сил України!

   Щиро вітаю наших військовослужбовців із Днем Збройних Сил України!    Ви обрали шлях воїнів. У жорстоких боях ви відважно б'єтеся за Україну, Незалежність і волю. Ви – абсолютні Герої. Ви зупиняєте ворожу навалу і з перших днів повномасштабного наступу поховали міф про непереможність російської армії. З тих пір і до нині весь світ захоплено і з надією дивиться на вас.     Другий рік поспіль День Збройних Сил України ми зустрічаємо в умовах воєнного стану, а тисячі офіцерів і солдатів, серед яких багато наших земляків, ризикуючи своїм життям, стоять на варті миру, захищають нашу Батьківщину, національну безпеку і наші життя. Саме у цей складний час ми, як ніколи, чітко усвідомлюємо, що сильна держава починається із сильної армії, яка є нашою справжньою національною гордістю.     За вашими плечима мільйони українців, які відчувають повагу, віру й любов до кожного українського воїна.     У цей день ми всі схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто загинув у війні з російським агресором. Вічна слава Героям, які віддали своє життя за Перемогу України. Це буде перемога кожного і кожної, хто не залишить і сліду на українській землі від армії окупанта. Це буде перемога всього нашого народу. Це буде перемога Збройних Сил України.    Вітаю зі святом і дякую за все! Бажаю міцного здоров'я, незламного духу у відстоюванні Незалежності і територіальної цілісності України. Ви - наша гордість! Дякуємо, що захищаєте! Слава ЗСУ! Слава Україні!

08:00 06.12.2023

Стрижки для військових

Стрижки для військових

Сьогодні, напередодні Дня святого Миколая, майстрині-перукарі зі салону краси "Муза" безкоштовно стригли військових, які зараз перебувають на лікуванні та реабілітації у Городенківській багатопрофільній лікарні інтенсивного лікування та пацієнтів похилого віку, які лікуються тут. Дякуємо дівчатам та власниці салону краси "Муза" Наталії Маріновій за цю благодійну акцію та підтримку наших захисників. Дякуємо Збройним силам України за можливість жити та працювати.  

20:38 05.12.2023

Футбольна форма для малих футболістів

Футбольна форма для малих футболістів

До малих футболістів сьогодні завітав міський голова Богдан Кобилянський із гостинцями від Чудотворця. Богдан Миколайович, разом із президентом НК «Пробій» Віталієм Шевагою, привітав малих футболістів із прийдешнім Днем Святого Миколая, побажав щасливого дитинства під мирним небом та вручив футбольну форму майбутнім гравцям «Пробою». Новеньку форму з емблемою команди «Пробій» для своїх вихованців отримали Віктор Бицкало для команди 2011-2012 років народження, Михайло Кривко для команди 2013-2014 та 2015-2016 років народження та Юрій Гавриш для малих спортсменів 2017-2018 років народження. Дякуємо нашим Захисникам за можливість дарувати нашим дітям радість у такий нелегкий для України час.

17:56 05.12.2023

Подарунки для дітей, які втратили рідних на війні

Подарунки для дітей, які втратили рідних на війні

З нагоди відзначення Дня Святого Миколая Івано-Франківською обласною державною (військовою) адміністрацією організований святковий захід для дітей, які втратили рідних на війні. У ТРЦ «Велес», діти наших полеглих воїнів, до дня Святого Миколая взяли участь у розважальній програмі з цікавими конкурсами, дозвіллям, переглядом кіно та, звісно, подарунками від Чудотворця. Кожна дитина має вірити у диво. А особливо діти, які бачили прощання матерів, коли ті відправляли батьків на війну, діти, родини яких спіткало горе, коли батьки не повернулися з поля бою. Вже завтра, в День Святого Миколая, дітей наших полеглих Героїв, захисників, які зникли безвісти чи потрапили в полон, вітатиме Чудотворець у Городенківському ЦДЮТ.

17:38 05.12.2023

Затамуйте, друзі, подих: Миколай сьогодні ходить

Затамуйте, друзі, подих: Миколай сьогодні ходить

Сьогодні Святий Миколай навідався до малих городенківців. Під прикрашеною міською ялинкою відбулося дійство для малят та їх батьків. Отці-декани Ігор Левицький та Богдан Мороз окропили присутніх свяченою водою та уділили всім Божого благословення, а Чудотворець роздав червонощоким малюкам солодкі гостинці. Вихованці Городенківського ЦДЮТ у рамках акції "Новорічна ялинка для солдата" виготовили патріотичні обереги для наших військових. До слова навіть театралізоване дійство для глядачів та прикраси для міської ялинки своїми руками виготовили малі умільці з Центру дитячої та юнацької творчості.  

17:13 05.12.2023

Подарунки вихованцям клубу «Бойові рукавички»

Подарунки вихованцям клубу «Бойові рукавички»

У переддень Дня Святого Миколая міський голова Богдан Кобилянський завітав до боксерського клубу «Бойові рукавички» села Торговиця та вручив вихованцям тренера Віктора Безпальченка спортивні подарунки. Ігор Ларіонов – срібний призер чемпіонату області, учасник чемпіонату України з боксу та Арсен Микитюк – бронзовий призер чемпіонату області отримали по комплекту боксерських рукавичок та шоломи. Усім вихованцям клубу «Бойові рукавички» Богдан Миколайович подарував настінну боксерську грушу та солодкі гостинці. Дякуємо Збройним силам України за можливість дарувати нашим дітям приємні емоції та віру в дива.

16:55 05.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень