A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги мешканців Городенківської громади!

До уваги мешканців Городенківської громади!

  Інформуємо про те, що у вівторок і середу, тобто 12-13 грудня, Городенківський відділ міграційної служби НЕ НАДАВАТИМЕ адміністративних послуг і не здійснюватиме прийом громадян з оформлення біометричних документів. Це пов’язано з переміщенням телекомунікаційної системи та обладнання у нове приміщення, в якому надалі буде розташований територіальний підрозділ УДМС.

13:01 11.12.2023

Планові  вимкнення електроенергії

Планові вимкнення електроенергії

У зв’язку з плановими роботами 12 грудня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 10:00 по 18:00 – Городенка (Демчука, М.Гоголя, П.Васкули, Я.Мудрого, Д.Яворницького, Зарічанська, Конституції України, Крушельницького, М.Коцюбинського, Рибчука, С.Височана, Спартака, Яківчика, В.Івасюка, Героїв Євромайдану, Голинського, Князя Лева, Кривого, М.Коперника, О.Бачинської, Потоцького, Боднарчука, Г.Сковороди, Л.Курбаса, Т.Чупринки, Т.Шевченка, Шкільна, В.Винниченка, І.Богуна, Кринична, Л.Українки, Ринкова, Станіславська, 1Листопада, Монастирська, Незалежності, Паркова, Червона осада) – Котиківка (Козацька, П.Калнишевського, Галузівська, Т.Шевченка, Короля Данила, С.Височана, І.Виговського, І.Франка, П.Сагайдачного) У зв’язку з плановими роботами буде відсутнє електропостачання 13 грудня в таких населених пунктах: з 08:00 по 15:00 – Стрільче (Цимбалівська, 1 Листопада, С.Бандери)  

12:44 11.12.2023

Вітаємо нашого земляка з нагородою!

Вітаємо нашого земляка з нагородою!

Щиро вітаємо нашого земляка, молодшого лейтенанта Михайла Стецика, уродженця села Слобідка, із нагородою від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного «Срібний хрест» ! Михайло «Рен» – командир мінометного розрахунку. Знищує окупантів у складі окремої групи батальйону «Карпатська Січ». Його прадідусь – Василь Андрусяк («Грегіт», «Різун») – один із найзвитяжніших командирів, удостоєний найвищої нагороди УПА. Дякуємо Вам, Михайле за щоденну оборону рідної землі від окупантів. З такими мужніми воїнами ми обов'язково переможемо! Слава Україні! Героям Слава!

19:47 09.12.2023

Нагородили медалями

Нагородили медалями

Сьогодні, в День працівників органів місцевого самоврядування міський голова Богдан Кобилянський нагородив діючих та колишніх працівників органів місцевого самоврядування, які взяли в руки зброю і зараз захищають Україну від окупантів, медаллю обласної ради «Лицар бойового чину». Нагороди отримали родичі наших захисників. Секретар міської ради Любомир Музичка виступив перед загалом із вітальним словом та побажав якнайшвидшої Перемоги над московським ворогом. Дякуємо Збройним силам України за захист. Вистоїмо, витримаємо та Переможемо! Слава Україні! Героям Слава!

11:42 07.12.2023

Вітання міського голови Богдана Кобилянського з Днем місцевого самоврядування!

Вітання міського голови Богдана Кобилянського з Днем місцевого самоврядування!

Щиро вітаю депутатів, працівників та ветеранів органів місцевого самоврядування!    Сьогодні, 7-го грудня, наш професійний день. Війна об’єднала працівників місцевого самоврядування навколо спільної мети – стати надійним тилом для наших воїнів, опорою для внутрішньо переміщених осіб та надійним захистом для всього населення громади.    Вже другий рік поспіль ми відзначаємо наш день у найскладніший період в історії незалежної України. Нашу святу українську землю топче і нищить московська орда. Багато представників місцевого самоврядування зі зброєю у руках захищають Україну, приміщення органів місцевого самоврядування перетворилися на волонтерські центри.    В цей день я хочу подякувати всім, хто має причетність до цієї дати: громадським активістам, ветеранам та працівникам органів місцевого самоврядування за спільну роботу задля добробуту людей.    Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх обов’язків сприяють розбудові й розвитку інституту місцевого самоврядування, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті і у всьому демократичному світі, додасть сили в боротьбі з окупантом!    Нехай усі життєві негаразди обходять стороною, щира людська вдячність та повага будуть нагородою за вашу нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають серця серед щоденних турбот!    Тож бажаю всім здоров'я, миру, злагоди, активної громадянської позиції та єдності на шляху розбудови нашої Городенківської громади.  

09:24 07.12.2023

«Робити подарунки та приносити іншим радість іноді значно приємніше, ніж їх отримувати!»

«Робити подарунки та приносити іншим радість іноді значно приємніше, ніж їх отримувати!»

Сьогодні у селі Городниця у День Святого Миколая відбувся ряд заходів. Спершу тут відкрили та освятили нове приміщення фельдшерсько-акушерського пункту. Це стало можливим завдяки проекту «1+1=3» в рамках ґрантового конкурсу соціальних ініціатив «Час діяти Україно !» від Фонд "МХП-Громаді" за співфінансування міської ради. Міський голова привітав присутніх та подякував меценатам за добру справу. З вітальним словом також виступили керівник місцевої Філії «Перспектив» ПрАТ «Зернопродукт МХП» Іван Бота, регіональний менеджер із соціальних проектів БФ «МХП – Громаді» Василь Ємчук та депутат Івано-Франківської обласної ради Володимир Семенюк. Відбулося й відкриття та освячення оновленого шкільного спортзалу в Городницькій гімназії. Замість старої аварійної підлоги тут встелили нове сучасне спортивне покриття, для зручності і безпеки школярів, ще пофарбували стіни та перекладини, ремонт здійснено коштом міської ради. Міський голова привітав школярів та вчителів та вручив нові м’ячі. З вітальним словом виступили начальниця відділу освіти Світлана Івасюк та депутат обласної ради Володимир Семенюк. Опісля відкриття у спортзалі відбулися змагання серед учнів гімназії. Оскільки сьогоднішні дійства відбувалися у «помідорній столиці» громади, місцевий умілець Андрій Кучмей виготовив та подарував рідному селу пам’ятник помідорі. Дякуємо нашим Захисникам за можливість жити, працювати та робити справи на благо громади!  

17:13 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень