A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету Городенківської міської ради. Розглянуто 24 питання порядку денного. Акцентуємо увагу на основні з них: Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів дітям загиблих Героїв Городенківської громади. Про затвердження висновків органу опіки та піклування Городенківської міської ради про визначення місця проживання малолітніх мешканців громади. Про створення комісії з розгляду питань щодо встановлення місць розташування контейнерних майданчиків. Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення опікуна. Про відмову в зарахуванні на квартирний облік. Про Порядок використання коштів на реалізацію Програми соціального захисту населення Городенківської територіальної громади на 2021-2025 роки та Програми забезпечення перебування внутрішньо переміщених і/або евакуйованих осіб у тимчасових пунктах проживання та місцях тимчасового перебування Городенківської міської ради на 2024-2025 роки. Про Порядок використання коштів міського бюджету для надання підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії рф проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року, на 2024-2025 роки. Про продовження терміну дії встановлених для Городенківського ДВУВКГ тарифів на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення. Розглянуто індивідуальні заяви мешканців громади.  

14:48 30.11.2023

Вітаємо нашого земляка з нагородою!

Вітаємо нашого земляка з нагородою!

Вітаємо нашого земляка Олександра Двилюка, уродженця міста Городенка, із нагородою від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного «Золотий хрест» ! Дякуємо нашому Захиснику Олександру за те, що щодня мужньо боронить нас, ризикуючи життям. Дякуємо ЗСУ за можливість жити та працювати! Слава Україні! Героям Слава!

16:22 29.11.2023

Планові  вимкнення електроенергії

Планові вимкнення електроенергії

У зв’язку з плановими роботами 30 листопада буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 09:00 по 17:00 – Котиківка (Т.Шевченка) з 08:30 по 17:00 – Виноград (В.Стефаника, Січових Стрільців, Л.Українки, Незалежності, Українська, Фурика, Зарічна, О.Кобилянської, Садова, І.Франка, Миру, Т.Шевченка, Біла, Зелена, Молодіжна, Церковна) У зв’язку з плановими роботами 1 грудня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 10:00 по 15:00 – Городенка (Затишна, І.Мазепи, Братів Окуневських, Т.Шевченка) з 09:00 по 17:00 – Городниця (Б.Хмельницького, І.Мазепи, Придністровська, Січових Стрільців, В.Коломийчука) з 10:00 по 18:00 – Олієво-Королівка (Зелена, Набережна, Галицька, Садова) з 12:00 по 17:00 – Чернятин (І.Франка, Миколи Ганущака, Воїнів Упа, М.Грушевського, Чорнобривого, Морозевичів) з 10:00 по 16:00 – Вербівці (Т.Шевченка, 8-го Лютого, О.Кобилянської, П.Чубинського) – Ясенів-Пільний (Набережна, Залізнична)

16:08 29.11.2023

«Співпраця задля захисту громади від інфекційних хвороб»

«Співпраця задля захисту громади від інфекційних хвороб»

Вчора відбулася робоча зустріч «Співпраця задля захисту громади від інфекційних хвороб» за участю голови громади Богдана Кобилянського. На зустрічі також були присутні регіональний координатор проєкту від ГС «Коаліція за Вакцинацію» Сергій Василишин та регіональний експерт проєкту, доктор медичних наук, професор, завідувачка кафедри соціальної медицини та громадського здоров’я Івано-Франківського НМУ Орина Децик, заступниця генерального директора ДУ «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» - регіональна менеджерка з впровадження проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» від МОЗ України Оксана Сенюк директор Городенківського некомерційного центру первинної медичної допомоги Василь Федорів, заступник начальника відділу освіти Городенківської міської ради Михайло Грушецький, Начальник відділу соціального захисту населення Городенківської міської ради Оксана Фуць. Під час засідання присутні обговорили основні досягнення проєкту торік на рівні фокусних громад та окреслили напрямки та завдання роботи проєкту в поточному році, передусім за напрямком «імунопрофілактика». Проєкт Розбудова стійкої системи громадського здоров’я фінансується американським народом через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується організацією Пакт у партнерстві зі Швейцарським інститутом тропічної медицини та громадського здоров’я (Swiss TPH), Оверсіз Стратіджик Консалтінг (OSC), Європейський інститут політики громадського здоров’я - ЄІПГЗ та за участю Шкіл громадського здоров’я Університету Темпл, Університету Дрексель та Федерації охорони здоров’я Філадельфії (Temple/Drexel/HFP), а також громадської спілки «Коаліція за вакцинацію» на підтримку Міністерства охорони здоров'я України та Центру громадського здоров’я України  

09:40 29.11.2023

ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ❗

ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ❗

Протягом доби 29 листопада по області та місту очікується посилення північно-західного вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця.

16:22 28.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень