A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Освіта

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Сьогодні, у рамках загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», у здобувачів освіти Городенківської міської ради продовжився 2 етап змагань із баскетболу серед хлопців (Зона 3, Зона 4). Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалися за звання найкращої, найсильнішої та вартої перемоги. До самого завершення змагань зберігалася інтрига. Кращими у Зоні 3 стали команди хлопці Чортовецького ліцею та Олієво-Королівської гімназії, а у Зоні 4-команди хлопців Росохацького ліцею та Торговицького ліцею. Дякуємо хлопцям за цікаву гру та бажаємо подальших спортивних перемог! Так тримати! Разом переможемо!  

16:48 22.02.2024

Та нація, яка не пам’ятає своєї історії, свого минулого − не має майбутнього

Та нація, яка не пам’ятає своєї історії, свого минулого − не має майбутнього. Цьогоріч удесяте Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні та загиблих від російської зброї. Щорічно 20 лютого згадуємо наших сучасників, які загинули за те, щоб Україна не зникла з мапи світу. Сьогодні відбулася конференція: «Згадаймо всіх, хто вмер за Україну» (в рамках пошукової акції ) організована відділом освіти, у якій звяли участь 48 здобувачів освіти. Учасників конфереції привітав перший заступник міського голови Андрій Цюмпала. Під час заходу здобувачі освіти презентували пошукові роботи про Героїв Небесної Сотні та воїнів ЗСУ, вихідців із нашої громади. Учасники конференції мали цікаву зустріч із воїном ЗСУ Володимиром Яцульчаком. Аналізували питання, які хвилюють всіх, хто живе в умовах війни, хоч і в різних за критичністю ситуаціях. Зокрема, говорили про життя і смерть, страх, мотивацію, натхнення, мужність, героїзм, відповідальність, цінність знання, очікувану перемогу і майбутнє України, яке, на переконання всіх, буде мирним і процвітаючим. Начальниця відділу освіти міської ради Світлана Івасюк висловила слова вдячності воїнам ЗСУ та учасникам освітнього процесу за неоціненну самопожертву, відданість у захисті нашої країни та пошуковій роботі. За матеріалами конференції директор Острівецької гімназії Володимир Гросевич упорядкує Книгу памʼяті Героїв Городенківщини.  

16:01 20.02.2024

«Пліч о пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Сьогодні стартував ІІ етап змагань «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч», котрий передбачає змагання шкільних команд на рівні територіальних громад. Вид спорту: баскетбол серед хлопців. Масштабний спортивний проєкт реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «Разом переможемо!». Команди здобувачів освіти Городенківської територіальної громади продемонстрували високий рівень командної гри, адже результат залежав від кожного. Змагання з баскетболу серед хлопців стали майданчиком для виявлення спортивних талантів учнівської молоді. Учасників змагань привітала начальниця відділу освіти Світлана Івасюк. За результатами сьогоднішніх поєдинків у Зоні 1 перемогу отримали команди хлопців Городенківського ліцею №1 ім.Івана Данилюка та Городенківського ліцею№2, а у Зоні 2 кращими були команди хлопців Стрільченської гімназії та Поточищенського ліцею. Учасники змагань вкотре підтвердили, що ці змагання – місце сильних і спортивних. Вітаємо команди баскетболістів! Так тримати! Разом переможемо!  

16:37 19.02.2024

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

  Завершився ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу серед дівчат. У фіналі взяли участь переможці 4 команд закладів загальної середньої освіти. Учасники заходу демонстрували свою витривалість, швидкість та влучність у фінальних змаганнях . Змагання проходи на базі Городенківського ліцею#1ім.Івана Данилюка. Упродовж змагань панувала атмосфера щирої радості, спортивного азарту та духовного піднесення. Ніхто не залишився осторонь, і кожен відчував себе частиною однієї великої команди. Переможці та призери нагороджені грамотами та подяками. Фіналістів привітали перший заступник міського голови Андрій Цюмпала, начальник відділу освіти Світлана Івасюк та воїн ЗСУ Володимир Лукасевич. Переможці ІІ етапу змагань із баскетболу серед дівчат-команда Городенківського ліцею# 1ім.Івана Данилюка, 2місце - команда Глушківської гімназії, 3 місце - команда Топорівського ліцею, подяку отримала команда Чернятинського ліцею. Команда Городенківського ліцею#1 ім.Івана Данилюка представлятиме Городенківщину на ІІІ етапі всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Бажаємо командам жаги до перемоги!  

16:38 15.02.2024

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Сьогодні у рамках загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» у здобувачів освіти Городенківської міської ради продовжився 2 етап змагань із баскетболу серед команд дівчат. У змаганнях із баскетболу(серед дівчат) у Зоні 3 перемогу отримала команда дівчат Чернятинського ліцею, а у Зоні 4-сильнішими були дівчата із Топорівського ліцею. Так тримати! Спорт-це добрий спосіб здобути лідерські якості та відволіктись дітям від думок про війну. Участь у змаганнях -це чудова можливість для дітей знайти нових друзів, відволіктись від стресових ситуацій, подбати про фізичне й ментальне здоров’я. Виховання здорової нації – наше спільне завдання.  

15:24 14.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень