A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Освіта

«ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»

Завершився 2 етапу всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» організований відділом освіти з футзалу серед команд освітніх закладів громади. Найкращу майстерність продемонструвала команда Городенківського ліцею#1імені І.Данилюка і стала переможцем змагань, друге місце здобула команда Чернятинського ліцею,третє місце-команда Ясеневопільнівського ліцею. Команди показали високий рівень та гідно змагались за призові місця. Захід пройшов у дружній атмосфері. Здобувачі освіти отримали масу позитивних емоцій і великий заряд енергії. Вітання всім учасникам змагань та успіхів у подальшій боротьбі. Наближаємо перемогу разом.  

15:33 09.02.2024

Нарада з керівниками освітніх установ

8 лютого у залі засідань Городенківської міської ради відбулася нарада керівників освітніх установ за участю міського голови Богдана Кобилянського, директора Івано-Франківської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Зоряни Король та заступника директора Уляни Гураль. Міський голова, виступаючи перед керівниками, зазначив, що виконання Закону України «Про запобігання корупції» є важливим документом для керівництва в роботі керівників освітніх установ. Для роз’яснень та тлумачень статей Закону відділом освіти було запрошено директора та заступника Івано-Франківської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Зоряну Король та Уляну Гураль. Керівникам освітніх закладів роз’яснили тлумачення статей 3, 27, 28, 29, 33 Закону України «Про запобігання корупції». Начальник відділу освіти Світлана Івасюк проаналізувала рейтинг ліцеїв громади за результатами НМТ/ЗНО 2019-2023рр. Заступник начальника відділу освіти Михайло Грушецький дав порівняльний аналіз споживання енергоносіїв закладами освіти за січень 2024р. у порівнянні з груднем 2023р. Звернув увагу на надмірне використання окремими закладами освіти енергоносіїв та несвоєчасне внесення показників у систему АІС Енергосервіс. Зустріч пройшла у формі діалогу, керівникам дано протокольні доручення.  

16:49 08.02.2024

II етап всеукраїнської шкільної ліги «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ» з футзалу

Сьогодні відбулися чвертьфінальні матчі II етапу всеукраїнської шкільної ліги «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ» з футзалу. До півфінальної частини змагань потрапили команди: Городенківський ліцей № 1 ім. І. Данилюка, Городенківський ліцей № 2, Чернятинський ліцей та Ясеневопільнівський ліцей. Завтра нас очікують півфінальні та фінальні поєдинки, в яких визначиться переможець, який буде представляти громаду на III етапі змагань.  

14:44 08.02.2024

II етап всеукраїнської шкільної ліги «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ»

За підсумками третього ігрового дня II етапу всеукраїнської шкільної ліги «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ» до чвертьфіналу потрапили команди Чернятинський ліцей та Ясенево-Пільнівський ліцей. Завтра нас очікують чвертьфінальні поєдинки.  

16:37 07.02.2024

ІІ етап всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу

Сьогодні розпочався ІІ етап всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу серед здобувачів освіти Городенківської міської ради. Команди показали відмінну майстерність, фізичну готовність та волю до перемоги. А кожен поєдинок запам’ятався захоплюючою азартною, але дружньою боротьбою. Юні спортсмени відзначилися безліччю напружених і захопливих моментів та цікавою грою. Перемогу отримали команди Городенківського ліцею#1 та Городенківського ліцею#2. Вітаємо юних спортсменів та бажаємо не зупинятися на досягнутому, нових перемог і сильного командного духу! РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!  

16:35 05.02.2024

Зустріч з керівниками навчальних закладів

Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців», постановами Кабінету Міністрів України від 19 червня 2019 року № 532 «Про затвердження Положення про опорний заклад освіти», від 06 грудня 2017 року № 1568 «Про затвердження Типового положення про філію закладу освіти», наказом Міністерства юстиції України від 05 березня 2012 року № 368/5 «Про затвердження вимог до написання найменування юридичної особи, її відокремленого підрозділу, громадського формування, що не має статусу юридичної особи, крім організації профспілки», з метою забезпечення умов для рівного доступу до якісної освіти, підвищення рівня якості освіти, ефективного використання наявних ресурсів та відповідно до рішення сесії Городенківської міської ради» Про внесення змін до Статуту Чернятинського ліцею та затвердження його у новій редакції» 2 лютого відбулася спільна зустріч з керівниками філій Слобідської, Сороківської та Вікнянської. На зустрічі були присутні начальниця відділу освіти Світлана Івасюк, головний спеціаліст відділу освіти Іванна Дем’янів, керівник ДП «Обрій» Городенківського ТзОВ «Шляхбудіндустрія», депутат Городенківської міської ради Василь Боднарчук, начальник господарсько-технічної групи відділу освіти Роман Ягольник та староста Чернятинського старостинського округу Роман Барик. Присутні обговорили здобутки, стратегію розвитку, перспективи на майбутнє та спільну роботу Чернятинського ліцею. На завершення директор Чернятинського ліцею Богдан Білий вручив ноутбуки керівникам філій. Зустріч пройшла у формі діалогу завдяки Збройним Силам України. Разом переможемо.  

15:34 02.02.2024

«Пліч о пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Проєкт «Пліч о пліч Всеукраїнські шкільні ліги» відбувається за ініціативи Президента України спільно з Міністерством освіти і науки та Міністерством молоді та спорту України під гаслом «Разом переможемо». 78 команд освітніх закладів Городенківської міської ради зареєструвались для участі у «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Вони представлють 20 закладів освіти Городенківщини. Щодо видів спорту, то найпопулярнішим залишається футзал (зареєстровано 18 шкільних команд); волейбол- 17команд юнаків та 13команд дівчат; з баскетболу готові позмагатись 15команд хлопців та 11 – дівчата; черліденгу - 2 команди; Зареєстровані команди почали активну підготовку. Адже вже з 5 лютого 2024 року стартує 2етап масштабного спортивного дійства для школярів. Разом переможемо.    

08:00 02.02.2024

«ПЛІЧ-О-ПЛІЧ. ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»

Сьогодні відбулись змагання у  ТОПОРІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ Відбувся І етап проєкту «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ. ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ», що реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом - «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО». Відбулися змагання з волейболу в якому приймали участь дівчата . Наші учні вдячні ЗСУ за можливість навчатися, грати та досягати успіхів. Разом ми сильні та не переможні. Слава Україні Героям Слава

11:57 30.01.2024

Засідання координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

  Розпочалося засідання в Центрі культури і мистецтва із молитви, яку разом із присутніми виголосив отець-декан Ігор Левицький.    Зі вступним словом перед присутніми виступили перший заступник міського голови Андрій Цюмпала та заступник голови Коломийської райдержадміністрації Ганна Кравчук.    Директор Центру культури і мистецтв Роман Осадчук розповів про виконання заходів з реалізації Закону України «Про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадської діяльності».    Про національно-патріотичні та військово-патріотичні заходи у свої закладах розповіли директорка Городенківської публічної бібліотеки Віра Гудзик та директорка музею «Покуття» Наталія Попадюк. Про діяльність благодійної організації «Карітас-Городенка» розповів отець-декан Ігор Левицький. Далі для гостей громади відбулося невеличке концертне дійство «Дякую тобі, солдате».    Згодом виїздне засідання координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності серед здобувачів освіти продовжилося на базі Тишківського ліцею.    Світлана Івасюк, очільниця освітньої галузі поділилася досвідом роботи з національно-патріотичного виховання в освітніх закладах громади.    У діалозі щодо напрацювань із національно-патріотичного виховання взяли учась Світлана Кавчук директор Тишківського ліцею, директор Чернятинського ліцею Богдан Білий, вчитель Чортовецького ліцею Іван Плитконос, вчителька Тишківського ліцею Наталія Майдан, лідери учнівського самоврядування Городенківського ліцею №1 імені Івана Данилюка, пластуни Тишківського ліцею та вихованка ЦДЮТ із наставником.    Такі діалоги сприяють єднанню українського народу, зміцненню освітніх, духовних, культурних основ розвитку українського суспільства і держави.  

13:07 15.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень