A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Освіта

Всеукраїнський конкурс "Вчитель року – 2023"

Сьогодні у залі засідань Коломийської РДА відбулося нагородження переможців та учасників Всеукраїнського конкурсу "Вчитель року – 2023". Директор Чернятинського ліцею Богдан Білий вже вдруге посів призове місце у обласному турі конкурсу "Вчитель року – 2023" у номінації "Захист України". Богдан Васильович поділився власним досвідом, адже працювати в умовах воєнного стану, коли звучить сирена психологічно складно, але вчитель-професіонал із усім справляється. Світлана Івасюк, начальник відділу освіти Городенківської міської ради, відзначила, що участь у фіналі Конкурсу – це майстер-клас для вчителя, методичний практикум та моделювання уроку.

16:14 09.03.2023

Нарада вчителів предмету «Захист України»

  3 березня відбулася нарада вчителів предмету «Захист України», метою якої є посилення національно-патріотичного виховання дітей та молоді, формування нового українця. У робочій нараді взяли участь начальниця відділу освіти Городенківської міської ради Світлана Івасюк, головний спеціаліст відділу освіти Іванна Дем‘янів, керівник педагогічної спільноти вчителів предмету «Захист України» Богдан Білий, медична сестра ліцею ім. А.Крушельницького Світлана Никифорук, сержант, старший інстуктор 1-го відділу Коломийського РТЦК та СП Володимир Мельничук, підполковник служби ЦЗ, заступник начальника ВЗНС Коломийського РУ ГУ ДСНС Роман Кнігініцький, завідувач навчально-консультаційного пункту ЦЗ Дмитро Дячук. В ході засідання обговорено стан викладання предмету «Захист України» у І семестрі, організацію та проведення навчально-польових зборів, занять із основ медичних знань, І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), конкурсу патріотичної пісні та строю, змагань зі стрільби з пневматичної гвинтівки та військово-прикладних видів спорту у 2023 році.  

15:04 03.03.2023

«Віхи життя Романа Шухевича»

Сьогодні у Тишківському ліцеї та музею-резиденції родини Шухевичів відбулася науково-практична конференція здобувачів освіти на тему: «Віхи життя Романа Шухевича». Начальниця відділу освіти Світлана Івасюк розповіла про велич постаті Романа Шухевича та закцентувала увагу на необхідності збереження пам'яті генерал-хорунжого, який був та залишається прикладом мужності та патріотизму для наступних поколінь. Учасники конференції під час екскурсії з цікавістю оглянули експонати музею-резиденції. Школярі продемонстрували високий рівень підготовки та позицію громадян-патріотів, виховану на кращих прикладах мужності борців за незалежність України.

15:29 01.03.2023

Нарада з керівниками навчальних закладів громади

Сьогодні, під головуванням міського голови Богдана Кобилянського, відбулася нарада керівників навчальних закладів Городенківської громади. Богдан Миколайович поспілкувався із директорами щодо основних освітянських викликів під час воєнного стану, проаналізував роботу закладів освіти та їх матеріально-технічну базу. Начальниця відділу освіти Городенківської міської ради Світлана Івасюк розповіла про результати моніторингу освітніх закладів щодо ведення шкільної документації та звернула увагу керівників освітніх закладів на реалізацію напрямів роботи, відображених у річному плані. А також під час наради обговорили Порядок ведення обліку дітей дошкільного та шкільного віку наголосивши, що основою сучасного виховного процесу в школі має бути національно-патріотичне виховання.  

15:14 22.02.2023

Нарада з керівниками дошкільних освітніх закладів громади

Відбулася нарада міського голови Богдана Кобилянського з керівниками дошкільних освітніх закладів громади. В ході наради присутні обговорили питання подальшої діяльності дитсадків та напрацювали плани роботи на 2023 рік.

13:35 16.01.2023

Нарада з керівниками освітнього процесу

Сьогодні, відбулася нарада з питання роботи освітніх закладів у осінньо-зимовий період 2022/23 року в якій взяв участь перший заступник міського голови Андрій Цюмпала. Учасники наради обговорили ряд важливих питань, зокрема: результати моніторингу освітніх закладів щодо ведення шкільної документації; робота котелень в освітніх закладів під час вимкнення електроенергії; монтаж та експлуатація генераторів; техніка безпеки під час освітнього процесу у разі відімкнення електроенергії. За результатами наради, з метою надання освітніх послуг та безперешкодної роботи закладів освіти у період опалювального сезону 2022-23р., створено алгоритм дії на випадок відсутності електроенергії.  

13:28 18.11.2022

Дистанційне навчання

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки від 10 жовтня 2022 року "Про запровадження онлайн - навчання" заклади загальної середньої та позашкільної освіти переходять на дистанційну форму навчання, а освітній процес у дошкільних закладах освіти призупиняється до кінця тижня 14 жовтня включно. Наше завдання максимально убезпечити всіх учасників освітнього процесу! Життя, здоров’я та безпека - понад усе!

15:18 10.10.2022

Освітян привітали з прийдешнім святом

Сьогодні педагоги Городенківської громади відзначили своє професійне свято. Цьогоріч святочне дійство відрізнялося від торішніх, через відомі усім причини день вчителя відзначили без помпезних святкувань. Розпочався захід під звуки державного Гімну, хвилиною мовчання пом'янули й усіх загиблих від рук московських окупантів. Із Днем працівника освіти усіх присутніх привітав міський голова Богдан Кобилянський та начальниця відділу освіти Городенківської міської ради Світлана Івасюк. Отці-декани Ігор Левицький та Богдан Мороз помолилися за якнайшвидшу перемогу та мир на українській землі й освятили придбані освітянами автомобілі, які невдовзі вирушать на фронт. Працівники освітянської ниви з перших днів війни підтримують наших воїнів та допомагають усім необхідним, щоби наша перемога стала ближчою. От і сьогодні освітяни передали військовим одразу дві автівки, придбані власним коштом. Допоміг у придбанні й транспортування автомобілів керівник фермерського господарства «Еко Беррі» Ігор Князевич. Начальниця відділу освіти Світлана Івасюк передала ключі від транспортних засобів старшому офіцерові відділення обліку мобілізаційної роботи першого відділу Коломийського районного ТЦК та СП Володимирові Романчуку.

16:18 30.09.2022

З Україною в серці

21 вересня – особливий для українців день. Християни східного обряду святкують Різдво Пресвятої Богородиці, одне з 12 найбільших церковних свят, з 1981 року – це День миру, Всесвітній день припинення вогню і відмови від насилля. В цей день у Тишківському ліцеї відбувся осінній ярмарок, проведення якого давно вже стало традицією, як і те, що зібрані на ньому гроші учні завжди передавали на благодійність. Мета цьогорічного ярмарку «З Україною в серці» був збір коштів для нашого земляка з Рашкова Ореста Бориса. Військовий втратив у бою ногу і потребує протезування. Спільними силами учнів і вчителів вдалося виручити для доброї справи 10 000 грн. Наші діти не байдужі до чужого горя і завжди готові прийти на допомогу іншим. Все буде Україна!

15:47 21.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень