A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Освіта

Нарада із завідуючими закладів дошкільної освіти та старостами старостинських округів

Сьогодні начальник відділу освіти Світлана Івасюк провела спільну нараду із завідуючими закладів дошкільної освіти та старостами старостинських округів. Обговорили діяльність дошкільного навчального закладу з сезонним перебуванням дітей, реалізацію основних завдань дошкільної освіти: збереження та зміцнення здоров'я дітей, формування їх особистості, розвиток творчих здібностей та нахилів, забезпечення соціальної адаптації та готовності продовжувати освіту. Наголосили, що прийом дітей здійснювати керівникам закладу на підставі заяви батьків або осіб, які їх замінюють, медичної довідки про стан здоров'я дитини, довідки дільничного лікаря про епідеміологічне оточення, свідоцтва про народження. Під час прийому дитини до дошкільного навчального закладу, керівник зобов'язаний ознайомити батьків або осіб, які їх замінюють, із статутом дошкільного закладу, правилами внутрішнього трудового розпорядку та іншими документами, що регламентують його діяльність. У нараді взяли участь відповідальні працівники відділу освіти. За результатами наради дано відповідні доручення.

11:33 01.03.2024

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Сьогодні, у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» відбулися змагання II етапу з волейболу серед юнаків Кожна гра була цікавою та захоплюючою. На спортивному майданчику учасники демонстрували гарне володіння технічними прийомами гри у волейбол. Захід приніс усім присутнім – гравцям, вболівальникам, тренерам та вчителям цікаві враження та вир незабутніх емоцій. За результатами змагань переможцями турніру стали у Зоні 1 –команда Городенківського ліцею № 1 ім. Івана Данилюка та команда Городенківского ліцею № 2, у Зоні 2 – команда Серафинецького ліцею та команда Ясеневопільнівського ліцею, у Зоні 3 – команда Чортовецького ліцею та команда Раковецької гімназії, у Зоні 4 – команда Топорівського ліцею та команда Росохацького ліцею. Вітаємо призерів, учасників та наставників! Спортивні змагання в черговий раз довели, що спорт – це здоров’я, краса та успіх. Учасників змагань привітала начальниця відділу освіти Світлана Івасюк. Вітаємо команди волейболістів! Так тримати! Разом переможемо!  

16:15 29.02.2024

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Завершився ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу серед дівчат. Зійшовшись у волейбольних дуелях юні спортсменки показали цікавий, емоційний волейбол. Переможців та призерів нагороджено грамотами, подяками, кращі гравчині турніру отримали призи. Фіналістів привітала начальник відділу освіти Світлана Івасюк. Переможці ІІ етапу змагань із волейболу серед дівчат – команда Чортовецького ліцею 2 місце – команда Топорівського ліцею 3 місце – команда Луківської гімназії. Подяки отримали команди Городенківського ліцею №1 ім.Івана Данилюка, Торговицького ліцею, Семаківської гімназії, Глушківської гімназії, Раковецької гімназії. Команда Чортовецького ліцею представлятиме Городенківщину на ІІІ етапі всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Бути активним та здоровим – це тренд, а наймасштабніший шкільний спортивний рух України дає можливість дітям проявити себе, свої навички та вміння. Так тримати! Бажаємо нових спортивних звершень! Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися та змагатися! Разом Переможемо!  

17:01 28.02.2024

ІІ етап всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Сьогодні стартував ІІ етап всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»серед здобувачів освіти з волейболу(дівчата). Масштабний спортивний проєкт реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «Разом переможемо!». Дівчата-волейболістки продемонстрували добру фізичну підготовку, чудову згуртованість і прекрасну командну гру. Найсильнішими у Зоні 1 були команда Топорівського ліцею (1місце),команда Городенківського ліцею#1ім.Івана Данилюка, у Зоні 2 команда Семаківської гімназії (1місце),команда Глушківської гімназії (2місце), у Зоні 3 команда Луківської гімназії (1місце),команда Раковецької гімназії (2місце), у Зоні 4 команда Чортовецького ліцею(1місце),команда Торговицького ліцею(2місце). Учасників змагань привітала начальниця відділу освіти Світлана Івасюк. Гравчині підтвердили, що ці змагання-місце сильних і спортивних. Вітаємо команди волейболісток! Так тримати! Разом переможемо!  

15:52 27.02.2024

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Сьогодні, у рамках загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», у здобувачів освіти Городенківської міської ради продовжився 2 етап змагань із баскетболу серед хлопців (Зона 3, Зона 4). Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалися за звання найкращої, найсильнішої та вартої перемоги. До самого завершення змагань зберігалася інтрига. Кращими у Зоні 3 стали команди хлопці Чортовецького ліцею та Олієво-Королівської гімназії, а у Зоні 4-команди хлопців Росохацького ліцею та Торговицького ліцею. Дякуємо хлопцям за цікаву гру та бажаємо подальших спортивних перемог! Так тримати! Разом переможемо!  

16:48 22.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень