A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Освіта

Відкриття пам`ятного кутка випускникам ліцею

Сьогодні у Городенківському професійному ліцеї відбулося відкриття пам`ятного кутка випускникам ліцею, які загинули, захищаючи Україну у російсько-українській війні та повернулися додому на щиті. Вихованці, викладачі, родичі загиблих та всі присутні віддали шану полеглим воїнам. Отець Микола Вонсуль помолився за полеглих воїнів та за мир і спокій в Україні. Схиливши голови в хвилині мовчання присутні віддали шану світлій пам`яті усіх воїнів, загиблих у боротьбі за Україну. Секретар міської ради Любомир Музичка висловив слова співчуття родичам загиблих Героїв та побажав присутнім якнайшвидшої Перемоги. Про свої спогади про полеглих Героїв розповів викладач історії Володимир Бондзяк. Світла пам'ять випускникам Городенківського професійного ліцею Михайлу Бабію, Миколі Березовському, Андрію Гайсану, Олександру Гладкому, Юрію Пернаю, Василю Пундику, Юрію Соповському, Михайлу Чорнопиському та всім, Героям, які загинули за незалежність України, вони назавжди залишаться у наших серцях.  

16:42 12.12.2023

Відбулося відкриття та освячення оновленого шкільного спортзалу в селі Острівець

Відбулося відкриття та освячення оновленого шкільного спортзалу в селі Острівець. Замість старої аварійної дерев’яної підлоги тут встелили нове сучасне спортивне покриття, для зручності і безпеки школярів, ще пофарбували стіни та перекладини. Отець Дмитро Лісецький уділив присутнім Божого благословення та окропив відремонтоване приміщення свяченою водою. На урочистому відкритті з вітальним словом виступили міський голова Богдан Кобилянський, начальник відділу освіти Світлана Івасюк, староста Острівецького старостинського округу Михайло Юрчишин та директор Острівецької гімназії Володимир Гросевич. Опісля урочистостей у оновленому спортивному залі відбулися «Веселі старти», які складалися з восьми цікавих етапів. У рухливому конкурсі взяли участь дві команди – вчителів та учнів навчального закладу. Варто зазначити, що приміщення спортивного залу широко використовується мешканцями села, адже за відсутності актового залу та клубу тут проводяться всі урочисті події. Нове сучасне і стійке спортивне покриття служитиме школярам багато років, нехай тут виростають нові спортсмени, які прославлятимуть наш край у світі. Дякуємо усім хто доклався до ремонтних робіт шкільного спортивного залу. Дякуємо Збройним силам України за кожен новий день і за можливість жити і працювати.  

18:42 07.11.2023

Турнір із футболу до «Дня захисників та захисниць України»

Сьогодні на стадіоні Колос у Городенці завершився турнір із футболу до «Дня захисників та захисниць України», серед учнів 5 – 9 класів. Загалом у турнірі взяли участь 16 команд школярів навчальних закладів громади, за третє місце між собою боролися команди з Чортівця і Торговиці. У фінальному поєдинку на полі зійшлися команди з Городенківського ліцею №1 ім. Івана Данилюка та Городенківського ліцею №2. В результаті четверте місце турніру посіли юні футболісти з Торговиці, третіми стали учні з Чортівця, друге місце дісталося школярам із Городенківського ліцею №2 , переможцями турніру стали футболісти з Городенківського ліцею №1 ім. Івана Данилюка. Міський голова Богдан Кобилянський привітав переможців і призерів турніру та наголосив, що наші юні футболісти це майбутні гравці Народної команди «Пробій», а можливо й всесвітньовідомих футбольних клубів. Наш обов'язок підтримувати любов дітей до цього виду спорту, плекати та підтримувати їх у цьому. Богдан Миколайович разом із президентом Народної команди «Пробій» Віталієм Шевагою, начальницею відділу освіти Світланою Івасюк та її заступником Михайлом Грушецьким вручили командам-призерам футбольні м'ячі та кубки, переможці турніру отримали головний трофей турніру та комплект футбольної форми. Дякуємо нашим захисникам за можливість провести цей турнір для наших дітей. Дякуємо за можливість жити та працювати!

16:20 16.10.2023

Нарада керівників закладів загальної середньої освіти

Сьогодні, 16 жовтня 2023 року, відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти під керівництвом начальника відділу освіти міської ради Світлани Івасюк. У ході наради розглянуто питання початку опалювального сезону в школах громади, де з сьогоднішнього дня розпочався опалювальний сезон. Керівників закладів освіти зобов'язано контролювати температурний режим відповідно до їх санітарного регламенту. Крім цього під час наради обговорено : проведення атестації педагогічних працівників у 2023-2024 н.р. організацію курсової перепідготовки педагогічних працівників у 2024 році. реєстрацію педагогічних працівників для участі у всеукраїнському конкурсі «Учитель року – 2024». організацію роботи з подання статистичної звітності у 2023-2024 н.р. підготовку спортивних споруд до роботи в осінньо-зимовий період порядок щомісячного планування та звітності щодо проведення в закладах освіти  

15:35 16.10.2023

Відвідали Городенківський ліцей №1 ім. Івана Данилюка

Сьогодні міський голова Богдан Кобилянський спільно із начальником відділу освіти Світланою Івасюк відвідали Городенківський ліцей №1 ім. Івана Данилюка. Вчора на сесії міської ради депутати проголосували за надання цьому закладу загальної середньої освіти фінансової автономії. В освітньому закладі навчається 760 здобувачів освіти, 34 з яких стали переможцями та призерами Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, що спонукало у придбанні для ліцею технічних засобів навчання, а саме за кошти місцевого бюджету придбано 5 проекторів з екранами та комплектуючими. У ході візиту оглянули стан підготовки ліцею до опалювального сезону. Перед початком навчального року проведено капітальний ремонт частини системи опалення корпусу початкових класів ліцею, де не проводився її ремонт понад 40 років. Тривалий час температурний режим у класах не відповідав санітарно - гігієнічним нормам. Тут замінено труби, стояки та зроблено промивку батарей. Також оглянули коридор ліцею, де замінено покриття аварійної підлоги на облицювальну плитку. Керівники відвідали спортивну залу ліцею, яка потребує капітального ремонту. Обговорили можливість усунення аварійності стелі та проведення інших ремонтних робіт. Продовжуємо активно працювати над зміцненням матеріально-технічної бази й осучасненням освітнього середовища закладу, який в майбутньому стане центром освітнього округу нашої громади.  

14:31 06.10.2023

Пластуни Городенківської громади приймали присягу українському народові

У свято Покрови Пресвятої Богородиці, День Захисників і Захисниць України, 81-у річницю створення Української Повстанської Армії та День Українського козацтва пластуни Городенківської громади приймали присягу українському народові. З самого ранку школярі прибули до села Тишківці, родинного села Романа Шухевича. Після заїзду та реєстрації вони відвідали музей-садибу родини Шухевичів, майстер клас із розбору-збору зброї та шаховий турнір. Віче до Дня Захисників та Захисниць зібрало учнів біля пам’ятника генерал-хорунжому УПА Роману Шухевичу, адже саме біля підніжжя меморіалу пластуни склали присягу на вірність українському народові. Дякуємо ЗСУ за мирне небо над рідним краєм та за можливість жити та працювати!

11:07 02.10.2023

Відзначення Дня працівників освіти

Сьогодні, напередодні Дня працівників освіти, керівники загальної середньої освіти та закладів дошкільної та позашкільної освіти Городенківської громади об’єдналися для спільної молитви за наших захисників, український народ та якнайшвидшу Перемогу. В церкві Успіння Пресвятої Богородиці відбулося Богослужіння, на якому освітяни спільно їх отцем-деканом Ігорем Левицьким та першим заступником голови міської ради Андрієм Цюмпалою щиро молилися і просили Господа про Перемогу над тисячолітнім московським ворогом, за військових Збройних сил України та мир на нашій українській землі. Вже другий рік поспіль освітяни відзначають своє професійне свято без урочистостей, натомість збираючи кошти на техніку для захисників. Дякуємо ЗСУ за можливість жити та працювати, за кожен новий день!  

11:46 29.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень