A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Освіта

Віддали шану Героям

День Знань для учнів Городенківського ліцею №1 ім. Івана Данилюка, Городенківського ліцею №2 та Городедківського ліцею ім. Антона Крушельницького розпочався зі вшанування наших Героїв, земляків, які поклали своє життя за волю та незалежність України, за свободу кожного з нас. Класні керівники привела своїх учнів до Алеї Героїв та розповіли школярам про подвиг наших Героїв, які безстрашно, до останнього подиху боронили волю та суверенітет батьківщини. Діти запалили свічки, помолилися, поклали квіти до Алеї Героїв та вшанували полеглих захисників хвилиною мовчання.  

11:36 01.09.2023

Триває ремонт

В селі Ясенів-Пільний триває ремонт приміщень окремого крила місцевого ліцею, де невдовзі розташується дитячий садочок. На численні прохання батьків садок вирішено перенести з незручної локації. Крім цього незабаром заклади освіти перейдуть на зимовий період, щоби зберегти функціонування дитячого садочка його перенесуть до будівлі ліцею. Навчальний заклад має на балансі потужний генератор, який забезпечить безперебійний освітній процес, навіть при відсутності світла. Дитсадок розташується в окремому крилі шкільної будівлі та матиме окремий харчоблок, санвузол та вхід. Ремонт здійснюється коштом міської ради.

16:56 30.08.2023

Робоча нарада

Сьогодні відбулася нарада при міському голові Богданові Кобилянському з керівниками закладів дошкільної освіти та керівниками закладів ЗЗСО, в яких функціонують дошкільні підрозділи. Обговорили питання функціонування дошкільної освіти у громаді, проаналізували стан та окреслили алгоритм роботи у весняно-літній період . Вирішили, що протягом літнього періоду всі заклади дошкільної освіти у населених пунктах громади працюватимуть, оскільки є наявність вихованців. Міський голова звернув увагу на покращення роботи дитячих садочків, щоб перебування дітей у них було цікавим та змістовним.

14:50 05.05.2023

Відбувся І етап змагань із пожежно-прикладного спорту та дружин юних рятувальників-пожежників

27 квітня на базі Топорівського ліцею відбувся І етап змагань із пожежно-прикладного спорту та дружин юних рятувальників-пожежників. Учні Росохацького, Топорівського та Чортовецького ліцеїв успішно пройшли естафети та етапи конкурсу. Перемогу здобули команди хлопців і дівчат Топорівського ліцею. Спортивний захід відбувся з метою популяризації серед молоді здорового способу життя, популяризації пожежно-прикладного спорту та професії рятувальника.  

15:28 27.04.2023

«Програму виплати компенсацій за харчування здобувачам освіти закладів загальної середньої освіти міської ради на 2023 рік»

Вчора на черговій сесії міської ради прийнято «Програму виплати компенсацій за харчування здобувачам освіти закладів загальної середньої освіти міської ради на 2023 рік». Надання компенсації за харчування дітям сиротам та позбавленим батьківського піклування. Надання компенсації за харчування дітям, які перебувають на інклюзивному навчанні. Надання компенсації за харчування дітям, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів. Надання компенсації за харчування дітям з числа сімей загиблих (померлих) захисників України, визначених у статті 10 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». Надання компенсації за харчування дітям військовослужбовців Збройних Сил України, які проходять військову службу на території України відповідно до Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» . Загальна сума компенсацій – 1 970 000 грн. Батьки, або особи, які їх замінюють, отримуватимуть компенсацію на харчування дітей у сумі 30 грн. на день, відповідно до поданих у відділ освіти документів. Станом на день прийняття рішення в освітніх закладах громади навчається 371 учень із числа пільгових категорій.  

15:55 07.04.2023

Конкурс патріотичної пісні та строю

Сьогодні на Майдані Незалежності в Городенці відбувся Конкурс патріотичної пісні та строю серед здобувачів освіти ліцеїв, метою якого є посилення військово-патріотичного виховання учнівської молоді. Захід організовано відділом освіти Городенківської міської ради та Центром дитячої та юнацької творчості. У Конкурсі взяло участь понад 260 учасників, котрі продемонстрували високий рівень стройової підготовки та вміння працювати в команді.  

14:16 14.03.2023

Всеукраїнський конкурс "Вчитель року – 2023"

Сьогодні у залі засідань Коломийської РДА відбулося нагородження переможців та учасників Всеукраїнського конкурсу "Вчитель року – 2023". Директор Чернятинського ліцею Богдан Білий вже вдруге посів призове місце у обласному турі конкурсу "Вчитель року – 2023" у номінації "Захист України". Богдан Васильович поділився власним досвідом, адже працювати в умовах воєнного стану, коли звучить сирена психологічно складно, але вчитель-професіонал із усім справляється. Світлана Івасюк, начальник відділу освіти Городенківської міської ради, відзначила, що участь у фіналі Конкурсу – це майстер-клас для вчителя, методичний практикум та моделювання уроку.

16:14 09.03.2023

Нарада вчителів предмету «Захист України»

  3 березня відбулася нарада вчителів предмету «Захист України», метою якої є посилення національно-патріотичного виховання дітей та молоді, формування нового українця. У робочій нараді взяли участь начальниця відділу освіти Городенківської міської ради Світлана Івасюк, головний спеціаліст відділу освіти Іванна Дем‘янів, керівник педагогічної спільноти вчителів предмету «Захист України» Богдан Білий, медична сестра ліцею ім. А.Крушельницького Світлана Никифорук, сержант, старший інстуктор 1-го відділу Коломийського РТЦК та СП Володимир Мельничук, підполковник служби ЦЗ, заступник начальника ВЗНС Коломийського РУ ГУ ДСНС Роман Кнігініцький, завідувач навчально-консультаційного пункту ЦЗ Дмитро Дячук. В ході засідання обговорено стан викладання предмету «Захист України» у І семестрі, організацію та проведення навчально-польових зборів, занять із основ медичних знань, І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), конкурсу патріотичної пісні та строю, змагань зі стрільби з пневматичної гвинтівки та військово-прикладних видів спорту у 2023 році.  

15:04 03.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень